Qmusic

Sam & Heidi

Vanaf september hoor je Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen elke ochtend, van 6u tot 9u. Een heldere blik op de wereld, humor, veel muziek en de relevante verhalen van de dag. Het ideale recept om je dag te starten.

You Make Us Play

In de voormiddag is Qmusic nog meer van de luisteraars. Elke week staat er een ander beroep centraal: verpleegsters, brandweermannen, leerkrachten, ...Zij krijgen een hele week de voormiddag van Qmusic in handen om te bewijzen dat zij en niemand anders de beste muziek kunnen kiezen.

Vrije Radio met Jolien

Ook dit jaar vertrekt Jolien Roets elke dag opnieuw vanuit een lege playlist. De luisteraars beslissen wat ze willen horen.

Wim Oosterlinck

Wim Oosterlinck verrast de luisteraars op zijn eigen onnavolgbare wijze, elke middag van 13u tot 16u. Veel muziek, de vinger aan de pols van wat er gebeurt in de wereld, gebracht met een knipoog.

Maarten & Dorothee

Maarten en Dorothee zetten hun wekker voortaan een tikje later, maar zullen niet minder uitgeslapen zijn in de namiddag. Veel muziek, met passie voor radio. Zij ronden samen met de luisteraar de drukke werkdagen af.

@RIKBOEY

Vanaf 19u palmt Rik Boey, samen met sidekick Violette, de avond in. Zijn ingrediënten blijven hetzelfde: interactiviteit, trending topics en humor.

Vincent Fierens

Wim Oosterlinck en Vincent Fierens hoor je vanaf september elke vrijdagavond vanaf 22u. Alles waarvan je dacht dat je het nooit op de radio zou horen, krijg je daar.

THE BSMNT

Op dinsdag en donderdag opent Sean Dhondt opnieuw de deuren van The BSMNT. Hij krijgt daarvoor het gezelschap van Vincent Fierens. Het wordt opnieuw een sfeervolle zoektocht naar boeiende, nieuwe muziek. Dat overgoten met een stevige dosis live optredens en no-nonsense interactie met de luisteraars.Vanaf oktober gaan Sean en Vincent elke donderdag vanop locatie uitzenden in Vlaanderen.

Programmaschema week

Programmaschema weekend